Skip to main content
Wat doen we bij =WFT= Met squad

Onze clan is gefocust op Casual/Milsim Squad gameplay.

Bij =WFT= Houden we ons bezig met Casual/Milsim Squad gameplay. Dit betekent geen lonewolf of solo praktijken. Maar zeker ook niet streng milsim. We houden allemaal van plug and play. Daarom doen we aan samenwerken en aan tactieken. We hebben elke week trainingen om te zorgen dat iedereen in onze clan weet hoe we reageren in verschillende situaties en wat voor tactieken we toe passen. Ook onze squadleaders worden getraind zodat je altijd een kalme en bekwame squadleader mag verwachten.

Squad Training

Elke donderdag zijn we te vinden op de =WFT= Training server. Op de training server trainen we verschillende tactieken, verdedigingen en formaties. Er valt altijd wel iets te verbeteren en we kunnen er alleen maar op vooruitgaan.

Squad Leaders

Het zijn vaak de squadleaders waardoor potjes worden gewonnen of verloren. Toch heb je geregeld potjes zonder goede squadleaders, daarom zorgen we in =WFT= dat er bij elke fight night event een squad leader aanwezig is. Ook onze squadleaders worden getraind om op alles te kunnen reageren.

Onze Squad Server

Met =WFT= hebben we onze eigen Squad servers. Op onze Squad server kun je als =WFT= lid altijd joinen. Dit kan omdat wij twee reserveplaatsen op de server hebben. Je hoeft dus maar zelden te wachten om in onze server te komen.

 

Onze licensed squad server.

Met onze community hebben we een licensed server voor squad. Op deze server worden all de Fight Night events gehouden met onze clan.

Onze training server

=WFT= heeft een custom server die we gebruiken voor trainingen, we geven er elke week training op om beter te worden in squad.