Skip to main content
Wat doen we in Post Scriptum?

Onze community focust op Casual/Milsim Post Scriptum gameplay.

Bij =WFT= Houden we ons bezig met Casual/Milsim Post Scriptum gameplay. Dit betekent geen lonewolf of solo praktijken. Maar zeker ook niet streng milsim. We houden allemaal van plug and play. Daarom doen we aan samenwerken en aan tactieken. We hebben elke week trainingen voor verschillende games om te zorgen dat iedereen in onze clan weet hoe we reageren in verschillende situaties en wat voor tactieken we toe passen. Ook onze squadleaders worden getraind zodat je altijd een kalme en bekwame squadleader mag verwachten.

Post Scriptum Training

Elke donderdag zijn we te vinden op de =WFT= Training server soms voor een training en soms voor een Event. Met goede tactieken kan je zeer ver komen in een battle. Met een goede squad is het mogelijk om tegen 2 enemy squads te vechten.

Squad Leaders

Met Post Scriptum doen we ook focusen op goede squadleaders. Want squadleaders zijn zeer belangrijk.  We zullen hier voor speciale trainingen gaan geven aan nieuwe squad leaders. We hebben in onze clan meerdere ervaren “Squad” squadleaders waar je veel van kan leren. 

Post Scriptum Servers

Met =WFT= hebben we onze eigen Post Scriptum servers. We hebben ook een Post Scriptum Training server voor onze clan. Dit hosten we op een I9 9900k Voor de beste server stabiliteit.

Onze Post Scriptum server.

Met onze community hebben we een server voor Post Scriptum. deze doen we soms seeden om een avondje te gamen.

Onze training server

We maken gebruik van een custom server deze server is voor onze trainingen. Met =WFT= geven we trainingen om beter te worden in Post Scriptum.