Skip to main content
Wat doen we bij =WFT= Met Arma 3

Onze clan is gefocust op Casual/Milsim Arma 3 gameplay.

Bij =WFT= Houden we ons bezig met Casual/Milsim Arma 3 gameplay. Dit betekent geen lonewolf of solo praktijken. Maar zeker ook niet streng milsim. We houden allemaal van plug and play. Daarom doen we aan samenwerken en aan tactieken. We hebben elke week trainingen voor verschillende games om te zorgen dat iedereen in onze clan weet hoe we reageren in verschillende situaties en wat voor tactieken we toe passen. Ook onze squadleaders worden getraind zodat je altijd een kalme en bekwame squadleader mag verwachten.

Arma 3 Missions

Bij =WFT= zijn we altijd bezig met vernieuwende idee voor arma 3. Om dit moment gebruiken we Zeus, Mcc, & Custom missions. Hiervoor hebben we meerdere mensen die missions in elkaar zetten en scripts onderhouden.

Zeus / Squad Leaders

Met onze Arma 3 events zorgen we er altijd voor dat er een squadleader en een zeus aanwzich is om te zorgen dat de kwaliteit van het event hoog blijft. Dit zorgd er ook voor dat een missie leuk is en goed verloopt. Ook onze squadleaders worden getraind om op alles te kunnen reageren. 

Onze Arma 3 Server

Met =WFT= hebben we onze eigen deticated Arma 3 server. Onze server draait op de gloednieuwe i7 8700 processor. Daarom is onze server fps in arma 3 zeer stabiel de fps gaat nooit omlaag. Daarom is je client  fps ing ook meer.

 

Onze  Arma 3 server.

Met onze community hebben we een server voor Arma 3. Op deze server worden all de events gehouden met onze clan.

Arma 3 Server